Zoek de site op en u wordt op alle mogelijke manieren, uw kennis en wijsheid direct bijgesteld.

Dakkapel offertes     Je vergelijkt meer dan 153 dakkapel specialisten uit alle steden en plaatsen. 

Eigenhuis onderhoud en verbouwen zelf-doen   U gaat de klus niet uitbesteden, maar houdt het in eigen hand. Wij geven u tips waar u allemaal op moet letten om goed voorbereid aan de slag te gaan. Ook hebben wij voor u handige stappenplannen.

Gamma Een verstandige doe-het-zelver begint bij de basis. Dat geldt vooral voor elektriciteit. We helpen u met ons klusadvies graag op weg met de basis van elektriciteit aanleggen in huis. En daarbuiten! Van tuin tot badkamer, van inbouw tot opbouw: elektra aanleggen kunt u zeker zelf.

Hoe leg je buitenverlichting aan   Voor het aanleggen van de elektriciteit buiten gebruik je (spat)waterdicht materiaal met minimaal een IP44 vermelding. De elektra in de tuin moet namelijk weer-en waterbestendig zijn.

Klus vraagbaak Een extra stopcontact aanleggen, een lamp ophangen, storingen verhelpen en ander elektricienwerk is volmaakt veilig als u het deel van de installatie waaraan u werkt stroomloos maakt.

Karwei   Klussen in huis doe je met de instructies van KARWEI. (doe het zelf advies)

Klussen en wonen  in samenwerking met mijn site de www.westerlaar.jouwpagina.nl 

Klus idee   Gestart op 31 december 2000 en gegroeid tot grootste en meest bezochte doe het zelf website van Nederland met meer dan 800.000 bezoeken per maand.

Klustips    Van stap voor stap klusplannen tot heldere uitleg over gereedschap.

Kozijnen plaatsen    Het plaatsen van kozijnen kunt u prima zelf doen. We leggen u hier stapsgewijs uit hoe u het oude kozijn verwijdert en het nieuwe kozijn kunt plaatsen.

Kozijnen maken   meer informatie/montage kozijnen/montage strip

Praxis   Eigen Huis & Tuin is hét tv-programma vol woonideeën, tuinieren en doe het zelven. Eigen huis en tuinvoorbeelden.

Markplaats   Met Marktplaats Klussen kunt u op een handige manier een geschikte vakman vinden voor uw klusopdracht.  U omschrijft simpelweg uw klus en vakmensen reageren hierop met een bieding of e-mail.   

Schakel schema´s     Het makkelijkst is om te beginnen met de wijzigingen op papier te zetten zodat u een goed overzicht heeft van de klus en de benodigde materialen.

Veiligheid  Werken aan het elektrische netwerk van uw huis is een gespecialiseerde klus. Helaas komen er nog steeds ernstige ongelukken voor met elektriciteit tijdens het klussen en naderhand bij het in gebruik nemen van de installatie. (tips en advies elektra en verlichting)

Werkspot    De marktplaats voor klussen  

Woonplus Stel, u wilt in uw huurwoning de badkamer opnieuw betegelen. Of u wilt een bijkeuken of een open haard aanleggen. Mag dat eigenlijk wel?

Zorg voor elkaar Bent u zelf op zoek naar vrijwilligers voor hulp het klussen in huis of tuin? Ga dan naar plaats een hulpvraag en maak een hulpvraag aan voor vrijwilligers of professionals.