Zoek de site op en u wordt op alle mogelijke manieren, uw kennis en wijsheid direct bijgesteld.

 Aanbiedingen

Aanbiedingen   diverse week aanbiedingen van supermarkten

Aanbiedingen diverse folders    Bekijk de folders in jouw eigen buurt:

AH Nederland  Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar', dat is de missie van Albert Heijn. 

Aldi Nederland   Onze aanbiedingen en een selectie uit ons assortiment - altijd hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

ANWB    Ledenvoordeel

BVA-auctions      Lees aandachtig: Algemene veilingvoorwaarden van de besloten vennotschap BVA Autions B.V., gevestigd te Amsterdam, gedeponeerd op 6 juli 2006 bij de griffie van de rechtbank te Amsterdam onder nummer 95/2006

Daanveiling     DaanAuctions is Nederlands marktleider op het gebied van de verkoop en online veilingen van gebruikte activa.

Dekamarkt Nederland   Niet alleen Deka, supermarkten doen ook gezamenlijk inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

Jumbo supermarkten Nederland   Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten.

Kindje op komst    Zwanger?  Meld je nu aan voor Gratis Kadoos!  Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan zijn de Gratis Zwanger-enBabyKadoos echt iets voor jou. De ZwangerKadoos zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als (aanstaande)moeder echt iets aan hebt! Jouw voordeel kan oplopen tot enkele honderden euro's! De ZwangerKadoos kun je na het ontvangen van de persoonlijke uitnodiging ophalen bij Etos

Lezers voordeel    Beste lezer van de ANWB-Kampioen, we heten u van harte welkom op onze practische direct bestel wensite om u het bestellen nog gemakkelijker te maken. U treft hier dezelfde producten aan als in de lezersaanbiedingen in de Kampioen. Tevens tonen wij u nog enkele speciale en actuele maandaanbiedingen.

Lidl  In alle Filialen van Lidl is het mogelijk om met uw PINPAS te betalen.  Uw voordeel: U kunt zo gemakkelijk ook duurdere aankopen doen, zonder dat u daarvoor contant geld bij u hoeft te hebben.

Menzis klantenactie    Als klant van Menzis heeft u heel 2009 korting bij: ANWB Wandel en fietsroute, voordeel bij Gazelle, Korting bij PHilips, Intersport, Fitnesscentra.  Lees aandachtig waar precies. 

Menzis luier service    Wat zou u ervan vinden als de luiers voortaan bij u thuis afgeleverd worden? Zonder extra kosten voor bezorging. Met de luierservice regelen wij dat voor u. U krijgt een A-kwaliteit luier tegen een hele scherpe prijs. En heeft u de luiers liever op uw werk afgeleverd, of bij de oppas? Geen punt, dan leveren we de luiers gewoon daar.   

Scholen pagina   met studente kortingen

Voedselbanken Nederland       De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Weekend aanbiedingen     Direct goedkoop een vakantie boeken ? 

Wij fotoservice

Zorgpremie korting     De Stichting adviseert niet, je dient zelf te vergelijken welke zorgverzekering het best bij je past.

Zorgverzekering poliswijzer     Altijd verzekerd van de voordeligste poliswijzer.