Zoek de site op en u wordt op alle mogelijke manieren, uw kennis en wijsheid direct bijgesteld.

 50 plus

 1. Woonzorg    Woonzorg Nederland is een woningcorporatie gespecialiseerd op het gebied van wonen, service en zorg aan senioren en jongere mensen met een beperking.
 2. Zorg toeslagen    Diverse links naar .....
 3. 50 plusmatch   Welkom bij 50plusmatch.nl, de serieuze dating site voor actieve 50-plussers.
 4. 50 plus partij
 5. 50plus plein   Overwinteren 50plusser | Alles over overwinteren voor senioren in Spanje, Portugal, Turkije, Marokko of Thailand.
 6. Actief 65 plus   Landelijk uitzendbureau voor 65-plussers
 7. ANBO
 8. Check of je pensioen in orde is   De AFM houdt toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. 
 9. Dankzij Romijnders zelfstandig 
 10. FNV Senior
 11. FNV-bondgenoten pagina zoeken
 12. Gilde Nederland   is een koepelorganisatie van ongeveer 65 gilden in Nederland. Gilden zijn vrijwilligersorganisaties van 50-plussers die hun kennis, kunde en ervaring met beroep of hobby belangeloos en informeel overdragen aan anderen.
 13. Magazijn plus   
 14. NPOE    Betrokken partner voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties in sociaal beleid en zorg. Europese informatie en inspiratie voor Innovatie.
 15. Omroep Max
 16. Over winteren in het buitenland    Wanneer u enkele maanden in het buitenland gaat wonen blijft uw Nederlandse basiszorgverzekering gewoon geldig. Alleen wanneer u in het buitenland een salaris ontvangt of langer dan een jaar in het land blijft, vervalt uw recht op zorg via de Nederlandse zorgverzekering.
 17. PCOB  De koepel van ouderenorganisaties CSO is blij dat staatssecretaris Bussemaker (VWS) extra geld beschikbaar stelt om dementerende ouderen kleinschalig te laten wonen.
 18. Pensioenkijker   Het lijkt allemaal ingewikkeld, maar toch is het belangrijk dat je weet hoe het zit met pensioen. Op deze site van Stichting Pensioenkijker.nl vind je onafhankelijke informatie over pensioen.  
 19. Plus Online  
 20. Seniorgids   o.a. tips over computerge bruik, financiën en pensioen   
 21. Senioren geluk    Senioren Geluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Senioren Geluk.nl uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren. 
 22. Senior nieuws   
 23. Senioren op het web
 24. Senioren Pagina
 25. Senioren Plein
 26. Senioren-web   SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht internet zelf laten ervaren.
 27. Senioren Café   
 28. SVB    
 29. sWoa
 30. Thuiszorg-service
 31. Uniek BO
 32. Verzorging en Zorg
 33. Veteranen  Bronbeek 
 34. Vijtig plusser
 35. Vitaal
 36. Walk on voetverzorging   Stap binnen in de modern uitgeruste praktijk van Walk on voetverzorging en laat uw voeten professioneel verzorgen.
 37. Weet u hoe het zit   Bijvoorbeeld over wat u wanneer moet melden bij uw gemeente, uitkering- of uitvoeringsinstantie. Maar ook rond arbeidsvoorwaarden en eerlijk, gezond en veilig werken. Niet iedereen kent deze regels. Daarom helpt ‘weet hoe het zit.nl’ u aan de juiste informatie in uw situatie.
 38. Computertip: SchoolBANK   Herinnert u zich uw eigen schooltijd nog? Via SchoolBANK.nl vindt u praktisch alle scholen. De grootste reüniesite van Nederland is speciaal gericht op het terugvinden van oud-klasgenoten. 
 39. Zorg en ziekenhuis-krant     nieuws voor professionals in de zorg