Zoek de site op en u wordt op alle mogelijke manieren, uw kennis en wijsheid direct bijgesteld.

Alere     Alere Juristen staat u in dit geval graag bij!  Alere Juristen hanteert een duidelijk en overzichtelijke aanpak van zaken zodat u op voorhand inzicht verkrijgt over uw kansen. Neemt u geheel vrijblijvend contact op en maak indien gewenst een afspraak op kantoor of bij u thuis.

4legal   4legal is als netwerk sinds 2004 actief. Initieel als alternatief voor de conventionele vormen van inhuur van juridische kennis. In de startfase als één van de pioniers; met een netwerk van ervaren zelfstandige interim juristen die inhoud geven aan hoogwaardige opdrachten.

Juridisch loket   Gratis antwoord op uw juridische vraag

Juristen netwerk   Heeft u een tweedehands auto gekocht die al na een week niet meer start? Komt er een reorganisatie en bent u bang voor ontslag? Of krijgt u een rekening die niet klopt? Allemaal lastige situaties. Want hoe weet u wat uw rechten en plichten zijn? En hoe u krijgt waar u recht op heeft? Daar helpen we u graag bij.Specialist in

Letselsschade en arbeidsrecht   Joosten advocaten  Twijfelt u aan het advies van uw huidige belangenbehartiger of over het aangeboden bedrag? Vraag bij ons een gratis second opinion aan.

Arbeidsrecht      

Arbeidsrechter

Berttol

Juridisch-platform

Ontslagspecialist

Transitiebudget

Vaan-arbeidsrecht

Werknemer meer weten/arbeidsrecht

 

Alle wetten

Overige wetten

Eerste kamer

Vraag en antwoord

Handhavingsinstrumenten wetten

Overheids informatie

Tweedekamer

Wetboek-online

Wetten. overheid zoeken

 

 

Auteursrecht

Auteursrecht

Intellectueel-eigendom auteursrecht

Veel gestelde vragen

Wat is auteursrecht

Wet en regelgeving overheid geldigheidsdatum_20-05-2014